Hoe werkt Stapp.in?

Als je auto stilstaat, blijft hij geld kosten. Denk aan verzekering, wegenbelasting, afschrijving, onderhoud en schade. Ga zelf maar eens na hoeveel dagen in de week jouw auto alleen maar geld kost en niets oplevert… dat kan slimmer! Met flexibele mobiliteit.

Flexibele mobiliteit

De gedachte achter Stapp.in is eenvoudig: wel de lusten, niet de lasten. Je gebruikt een auto, mobiliteit, wanneer het nodig is. Daarmee is je (tweede) auto overbodig, omdat je via Stapp.in auto’s deelt. Het concept is bedoeld voor stedelijke gebieden, echt voor álle inwoners.

Auto om de hoek

In de gebieden waar Stapp.in actief is, staat in diverse wijken op een parkeerplaats een Stapp.in-auto gereed. Jouw Stapp.in-auto staat klaar voor gebruik, alleen even aanmelden via de app en rijden maar!

Eenvoudig gebruik

Deze auto kun je openen en sluiten met de app. Je betaalt dus alleen kosten voor het gebruik en verder een klein bedrag aan vaste abonnementskosten.

Hoeveel kun je besparen?

Wil je vooraf weten wat de kosten zijn van jouw mobiliteit? Bereken je autokosten. Het resultaat: financieel en ecologisch inzicht, zodat Stapp.in jou een passende mobiliteitsoplossing kan bieden.

Mobiliteitsadvies