Mobiliteit op afroep

Een beter milieu

Stapp.in is ontstaan vanuit de drijfveer om actief bij te dragen aan de verbetering van het milieu. Om ons heen zien we dat er een groeiende belangstelling is voor het verlagen van de CO2-uitstoot. Stapp.in daagt mensen uit om zelf geen auto aan te schaffen, maar alleen een auto te gebruiken als je er een nodig hebt.

Auto’s staan gemiddeld 23 uur per dag stil…

Daaruit mag geconcludeerd worden dat autobezit erg kostbaar is in verhouding tot autogebruik.

Deze onbalans is zowel maatschappelijk als bedrijfseconomisch een probleem. Hierdoor ontstaan nieuwe mobiliteitsbehoeften. Autodelen (Stapp.in) en car pooling, initiatieven die zich richten op zowel de zakelijke als de particuliere autorijder, staan in de schijnwerpers en laten een groot groeipotentieel zien. Dit samen met het gegeven dat de penetratie van smart phones in westerse landen meer dan 80% bedraagt, vraagt om nieuwe en innovatieve technologieën.

 

 


Altijd alle gegevens van je Stapp.in auto bij de hand.

Goedkoop en efficiënt

Stapp.in is dankzij de lokale focus per gebied altijd bij jou in de buurt. Zo kun je goedkoop, snel en efficiënt gebruik maken van onze auto’s. Je kiest zelf de auto die bij jouw behoeft past. Even een kleine boodschappenauto nodig? Gebruik dan onze Stadsauto. Heb je juist een grote vakantieauto nodig met veel zitplaatsen en bagageruimte? Gebruik dan onze speciale Personenbus. Benieuwd naar ons complete wagenpark? Bekijk het snel en maak je keuze

Neem contact op