Eindelijk echt inzicht in uw wagenpark

Ieder jaar maakt u aan het einde van het jaar de zakelijke balans op. Mobiliteit of vlootbeheer staat ook op die balans, met toch wel weer een flink bedrag. Hoe krijgt u inzicht in de totstandkoming van dat bedrag? Waarom is er geen tool die de kilometers exact, tot achter de komma, registreert? Herkenbaar? De Stapp.in-box biedt alles in één. Inclusief de mogelijkheid om auto’s uit uw wagenpark te delen. Stapp.in: zoveel inzicht als je nodig hebt.

Inzicht in mobiliteit, in uw vloot, is van belang. Juist dat biedt verduurzamingsmogelijkheden, efficiencykansen en daardoor ook kostenreductie. Een scherpe focus op vlootbeheer loont!

Kostenpost

Wat kost de auto nu precies van die ene medewerker? En wat kost de gehele vloot die voor uw bedrijf rijdt? Welke gevolgen heeft inzicht in verbruik en onderhoud op het rijgedrag van uw medewerkers? Wat vinden uw medewerkers echt belangrijk als het gaat om mobiliteit? Stapp.in heeft daarvoor een mobiliteitscheck, die per medewerker en per auto kan aantonen wat de totale kosten zijn. Na die check kunt u een maatwerk-oplossing neerleggen om áltijd inzicht te hebben in mobiliteitskosten: de Stapp.in-box.

Optimalisatie

Op de markt zijn tal van mobiliteitsmonitoringssystemen op de markt. Al die systemen hebben hun eigen nadelen: geen juiste kilometerregistratie, geen optimale wagenparkbezetting, geen terugverdienmodel voor u als werkgever en, als laatste, geen mogelijkheid om auto’s te delen. Daarom heeft Stapp.in in eigen beheer een box en webportal ontwikkeld, waarmee u overal ter wereld inzicht heeft in uw totale vloot. Inzicht is niet het enige voordeel, ook diverse administratieve taken vallen weg. Een aantal mogelijkheden van de Stapp.in-box:

  • Inzicht in rijgedrag
  • Exacte kilometerregistratie
  • Inzicht in zakelijk en privé-gebruik auto
  • Geïntegreerde boete-administratie
  • Geen fysieke sleuteloverdracht nodig bij gebruik deelauto
  • Reservering en bediening via Stapp.in-app (die autodelen mogelijk maakt)
  • Geautomatiseerde schadeverwerking

Ontstaan

Stapp.in is ontstaan in 2014 in Barneveld. In dat jaar startte Stapp.in met een autodeelconcept, waardoor consumenten en zakelijke rijders de mogelijkheid kregen mobiliteit volledig af te stemmen op hun wensen. Stapp.in staat voor zoveel auto als u nodig heeft. Inmiddels is het autodeelconcept ook uitgerold in Veenendaal en in Sint-Niklaas in België. Gezien de interesse in de markt zullen hier de komende jaren de nodige plaatsen bijkomen. Om het deelautoconcept tot een meetbaar succes te maken, is de Stapp.in-box ontwikkeld. Juist die stand-alone box biedt u als vlootbeheerder grote voordelen.

Auto delen

Innoveren als het gaat om mobiliteit wordt almaar belangrijker. Als de overheid het niet van u vraagt, doen uw medewerkers het wel of wilt u zelf volledig inzicht hebben. De Stapp.in-box biedt u de mogelijkheid zakelijk auto’s te delen. Op die manier kunt u uw wagenpark veel efficiënter inzetten en heeft u inzicht in de totaaloplossing die Stapp.in ondernemers biedt. Het is tijd voor mobiliteitsinnovatie. Het is tijd voor Stapp.in!

Meer informatie of meteen een afspraak maken? Neem contact met ons op.